l pune profesoara pe Bula sa povesteasca "Lupta de la codrii Cosminului"
Bula : Pai sa vedeti doamna profesoara prima data i-a batut turcii pe ostasii lui Stefan cel Mare de s-au cacat pe ei doamna profesoara.
Profesoara : Bine Bula dar... mai scurteaz-o si tu putin. Continua.
Bula : Apoi au venit ostasii lui Stefan cel Mare si i-au batut pe turci de s-au cacat pe ei doamna profesoara.
Profesoara : Bine Bula dar...ti-am zis, mai scurteaz-o putin. Continua.
Bula : Si sa vedeti, apoi a venit paduraru si le-a zis iesit in Injur si nu am voie sa injur mamii voastre ca mi-ati imputit padurea !
acesta nu este un banc dar nu am stiut unde sa il postez cum poti mah sa razi aja cum????
https://www.youtube.com/watch?v=Iys86OcX ... re=related
1)- De ce a rămas celebru Napoleon? întreabă profesoara.
- Fiindcă avea o memorie formidabilă, răspunse elevul.
- Poţi fi mai clar?
- Da. Pe statuia sa scrie: "Pentru memoria lui Napoleon".
3 preoti,ortodox,catolic si musulman stau la un pahar de impartasanie, la un moment dat cel catolic spune :
-eu sunt Dzeu.cel musulman revoltat:
-eu sunt Dzeu!preotul ortodox calm raspunde:
-ba eu sunt Dzeu si pot sa si dovedesc!haideti cu mine.
merg ei pana la un bordel.preotul ortodox bate la usade trei ori.iese matroana si striga:
-Dzeule iar ai venit!
apoi preotul ortodox intorcandu-se spre ceilalti doi zise:
-acum ma credeti?
Itic si Strul erau prieteni. Pleaca Strul in Germania si isi cumpara un aparat de masturbare. Il vede si Itic, pleaca in Germania si isi cumpara si el unul. Ajunge acasa, si-l pune, are un orgasm, doua, nu se mai oprea... Il suna Itic disperat pe Strul: - Bai Strul, zi-mi cum se opreste aparatul de masturbare, ca mor aici!
Strul il intreaba: - Are un buton galben?
Itic: - Da!
Strul : Are un buton verde?
Itic: - Da!
Strul: - Are un buton rosu?
Itic: - Nu!
Strul : - Ai belit p...a, e aparatul de muls vaca, pana la 20 de kile nu se mai opreste!